Over ons

Lebeck

LeBeck koopt en verkoopt gebruikte en nieuwe pallets in de Benelux en Noord-Frankrijk. We houden ons voornamelijk bezig met het sorteren, repareren en verkopen van gebruikte pallets, maar verkopen evenzeer nieuwe pallets. Naast de verkoop bieden we ook verschillende diensten aan. Zo kan je ons onder andere inschakelen voor het reinigen van pallets, monteren van octabins en lossen van containers. Hierbij zoeken we altijd samen naar de beste oplossing op maat van je noden en wensen.

Onze waarden

LeBeck is een bedrijf van goede huisvaders. We voeren onze taken zorgvuldig uit, nemen altijd onze verantwoordelijkheid en gaan deugdzaam te werk. Een job met positieve gevolgen voor het milieu en onze klanten, dat maakt ons gelukkig.

Bij LeBeck is een afspraak, een afspraak. Je kan erop vertrouwen dat wij zaken doen in volledige financiële transparantie. Zo delen we ten alle tijden de correcte informatie met jou, onze collega’s en leveranciers. Geen zorgen, we maken zaken niet nodeloos complex, maar streven dagelijks naar eenvoud en duidelijke communicatie.

Een geslaagde samenwerking steunt op wederzijds respect. Als inclusief bedrijf staan we bij LeBeck dan ook achter relaties gebaseerd op evenwaardigheid. We zijn bescheiden in wat we doen, warm en menselijk.

Bij LeBeck ondernemen we niets op eigen houtje. Door een goede samenwerking tussen jou, ons gedreven team en onze leveranciers weten we steeds onze doelen te bereiken. We zijn fier om voor LeBeck te werken en verkiezen het bedrijfsbelang boven ons eigenbelang.

We zijn tegen verspilling van materiaal en willen afval beperken tot een minimum. We gaan voor duurzame relaties met onze collega’s, klanten en leveranciers. Ook in de maatschappij neemt LeBeck zijn verantwoordelijkheid op.

We garanderen dat onze gebruikte pallets even sterk zijn dan nieuwe pallets. Zo doe je jouw portemonnee én het milieu een plezier zonder in te boeten aan kwaliteit.

Lebeck, jouw
duurzame specialist
in pallets

Plichtsbewust

Eerlijk

Respectvol

Samenhorig

Duurzaam

Kwaliteitsvol

LeBeck over de jaren heen

19
94

1994

Het verhaal van LeBeck begint in 1994 te Turnhout. Als kleinschalig bedrijf, dat draaiende werd gehouden door twee mensen, wist LeBeck snel te groeien en verhuisde het vier jaar later de opslag van haar pallets naar Arendonk. Niet veel later dreigde een stevige brand op het industriegebied roet in het eten te gooien, maar wonder boven wonder bleven de kantoren van LeBeck ongedeerd.

20
00

2000

Een symbolisch teken van een sterk bedrijf in volle groei. Om deze groeiende trend door te trekken, zette het bedrijf in 2000 een grote sprong voorwaarts door haar kantoor en voorraad te verhuizen naar Ham.

20
20

2020

Twintig mooie jaren later heeft LeBeck zich over heel België op de kaart weten te zetten als dé duurzame specialist in pallets. Over deze jaren heen werd het bedrijfsterrein in Ham reeds twee keer verder uitgebreid en bouwde ze twee reparatie sites in de gevangenissen van Saint-Hubert en Ruiselede. Ook vestigde LeBeck zich in de provincie Luxemburg door de overname van de firma Pondant.

Maak kennis met ons team

Wie bij ons werkt, is geen houten Klaas! Integendeel. We stellen de drijvende krachten achter LeBeck graag aan je voor.

Benieuwd wat we nog voor elkaar kunnen betekenen? Bekijk onze producten en diensten.

WIL JIJ DEEL UITMAKEN van ons team?

Laat het ons weten en wie weet kunnen we wel iets voor jou betekenen.

Wil jij deel uitmaken van dit verhaal?

Vul het contactformulier in, samen met jouw motivatie en CV. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.